ONLINE LIVE

TRENINZI

VJEŽBAJ

KOD KUĆE

UPISI U TIJEKU!

* we hate spam

MOVING ON AND START WORKOUT

I ACCEPT

Teretana

Naša teretana nudi mogućnost sustavne i ciljane tjelovježbe uz stručnu pratnju. Teretana je opremljena vrhunskim američkim cybex spravama koje prate pokret vašeg tijela. 

Grupni treninzi

Grupni treninzi vrlo su živ i dinamičan način vježbanja namijenjen prvenstveno onima koji osim treninga vole osjećaj zajedništva i druženje.

Individualni treninzi

Želite započeti s vježbanjem? Želite izgubiti kilažu ili dobiti mišićnu masu, ali ne znate mnogo o tome?  Održavamo individualne treninge za sve uzraste. Možete odabrati individualni trening za oblikovanje tijela i podizanje forme, individualni trening borilačkih vještina ili individualni trening za suzbijanje određene nepravilnosti (kifoza, skolioza, išijas…)
Individualni trening je NAJBRŽI PUT DO CILJA i svakako NAJUČINKOVITIJI!

Vrhunski treneri 

 

Pridružite se TOPFORMERIMA i vježbajte s vrhunskim kineziolozima, trenerima i majstorima borilačkih vještina!

Vrhunski rezultati

Naš tim čine izabrani specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom koji dijele istu strast prema fitnessu i borilačkim vještinama.

Upoznajte

Dražen Vukelić

Dražen je profesionalno u fitnessu od 1995. godine. Kineziolog i licencirani nutricionist te instruktor aerobica i pilatesa, a ujedno i majstor borilačkih vještina: boks, kickboxing, thaiboxing, viet vo dao, karate, taekwondo, judo, ju- jitsu, hapkido. Dražen je prvak bivše Jugoslavije u full-kontaktu,

Voditelje

Marija Dubravac

Marija je profesionalno u fitnessu od 2012. godine. Licencirana je instruktorica grupnog fitnessa uz glazbu, instruktorica individualnog fitnessa, sudjelovala je na edukaciji za Kangoo Power program. Završila Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci,

IZGOVORI

NE TROŠE

KALORIJE

Pišite nam

Slobodno nam se javite ako imate bilo kakvo pitanje ili želite podijeliti povratnu informaciju.

Posjetite ili nazovite

Nazovite ako imate pitanja

RADNO VRIJEME: Pon-Pet 10h-12h, 16h-23h, ostali termini prema dogovoru

+385 (0)91 510 3987

Fitness Top Form

Fitness Top Form
Verdieva 1a
51 000 Rijeka

Pratite nas

Share This
en_USEnglish

Postanite član!

 

Neprocijenjive informacije nadohvat ruke

Pretplatite se na naš "Newslewtter" i primajte kvalitetne i neprocjenjivo vrijedne informacije vezane uz fitnes, zdravlje, vježbanje i prehranu direktno u vaš sandučić.

Uspješno ste se upisali na listu!