Dragi TopFormeri,

 

za vas smo opet pripremili nešto novo, dosad neviđeno i jako zanimljivo!  – Workshop za sadašnje i buduće filmske i kazališne glumce. Prethodno iskustvo nije potrebno, potrebna vam je samo volja i želja. Za ostalo ćemo se mi kao i uvijek pobrinuti.
Radionice vodi glumac i koordinator akcijskih scena na filmu Goran Stjepanović koji je stekao iskustvo glumeći u poznatim Hollywoodskim filmovima. Glumio je u više od 50 svjetski poznatih filmova i serija (Nikita, Taken, Pompei, Regression, Beauty and the Beast…) Više info na njegovim web stranicama: http://goranstjepanovic.iz.hr/home.html i http://www.imdb.com/name/nm5260558/


Radionice koje ćemo održati 21.svibnja su FILMSKA BORBA s početkom u 9:00 i TAKTIČKI TRENING ZA FILM (S.W.A.T.) s početkom u 14:00. Nakon radionice polaznici će sudjelovati u snimanju scene koju ce moći koristiti kao svoj promotivni materijal za buduće uloge. Programi su zaštićeni intelektualnim vlasništvom i po prvi puta se održavaju u Hrvatskoj. Polaznici će po završetku radionice dobiti potvrdu o sudjelovanju.
Broj polaznika je ograničen na 10 kako bi svi dobili maksimum. Zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme i prijavite se već danas!

 

Uz radionicu svi će polaznici besplatno dobiti:
✔ Savjete i smjernice za svoje daljnje moguće angažmane u području filma ovisno o pojedinačnim ciljevima i mogućnostima.
✔ Informacije o tome kako ući u filmsku industriju, kako odlaziti na audicije, kako analizirati skriptu, bitne stvari na koje treba obratiti pažnju prilikom odlaska na audicije, kako imati agenta.

 

Prijaviti se možete na mail:
info@fitnesstopform.com
Telefonski: 0915103987
ili osobno na recepciji fitnessa na adresi Verdieva 1a (kod kazalista), Rijeka
Možete sudjelovati u jednoj ili obje radionice.

Radujemo se vašem dolasku

Vaš Fitness Top Form

Želite li primati objave i putem emaila?
Pribilježite se na naš Newsletter.

PILATES

Vratite gipkost
svojem tijelu

TRX TRAKA

Ojačajte leđa i popravite
držanje tijela

en_USEnglish