Dobrodošli u Fitness Top Form!

Nama su zdravlje i briga o kvaliteti života na prvom mjestu

Dobrodošli u Fitness Top Form!

Hvala vam što ste postali član fitness centra Top Form. Čestitamo vam na odluci i želji da poboljšate svoje zdravlje, izgled, povećate samopouzdanje i kvalitetu života.

U Top Formu, zdravlje i briga o kvaliteti života na prvom su mjestu. Cilj nam je motivirati Vas i podržati u ostvarenju vaših fitness ciljeva. 

VRHUNSKI TRENERI VRHUNSKI PROSTOR VRHUNSKI REZULTATI 

Ovim putem također izražavamo neizmjerno zadovoljstvo zbog vaše odluke za promjenom! U državi u kojoj se svega 5% populacije bavi tjelovježbom dok je ostatak “nepokretan” i svjesno prihvaća sve bolesti koje su povezane s nekretanjem VI STE ODLUČILI BITI DRUGAČIJI! Odlučili ste se pobrinuti za sebe i vlastitu budućnost. Sretni smo što vam svojim savjetima i vodstvom možemo pomoći da ostvarite vlastite ciljeve te da umjesto negativne statistike budete primjer drugima. Jer Vi To Možete! 

Kako bi vam motivacija bila uvijek na visokoj razini pružamo vam posebnu mogućnost kombiniranja grupnih treninga, treninge u mini grupama (do 5 vježbača) i individualne treninge potpuno prilagođene vašim željama i potrebama! 

Imate mogućnost trenirati u teretani (pod stručnim vodstvom i samostalno), vježbati pilates, body workout, dance fitness, crossfunkcionalni trening, judo, ju-jitsu, hapkido, boks, tajlandski boks, kickboxing, taekwondo i to sve na jednom mjestu pod vodstvom najboljih stručnjaka!
Naš tim čine vrhunski specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom koji dijele istu strast prema fitnessu i borilačkim vještinama.

Prema vašoj promjeni kretat ćemo se zajedno. Malim, ali upornim i redovitim koracima koji u konačnici vode do dugotrajnih i održivih rezultata.

Kao aktivni član Fitness centra Top Form ostvarujete slijedeće pogodnosti:

✔Uz redovitu uplatu 11 članarina 12. dobivate potpuno besplatno! 
✔Svi članovi koji vježbaju u teretani pod vodstvom ostvaruju 50% popusta na grupne treninge
✔ Plan prehrane prema krvim grupama i naprednim pravilima dijetetike 
besplatna predavanja liječnika i nutricionista 

Potrebna vam je dodatna motivacija?

Rezervirajte termine treninga 12 mjeseci ili 6 mjeseci unaprijed i uštedite! Ostvarite velike popuste i istovremeno razvijte rutinu vježbanja. Uživajte u pokretu, budite zdravi, fit i u formi! Povežite se s nama na youtube kanalu. Pretplatite se (besplatno je :)) na naš kanal kako biste bili u toku sa najnovijim programima treninga. Slobodno nam ostavite komenatar ukoliko želite da vam snimimo određeni tip treninga ili imate bilo kakvo pitanje. Mi vas slušamo!

Video s našeg youtube kanala gdje vam objašnjavamo vrhunsku vježbu za trbušne mišiće pogledajte na slijedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=tuIc9ND-P0g&t=112s
Na facebooku Like https://www.facebook.com/fitnesstopform/ on Facebooki instagramu objavljujemo sve novosti, korisne savjete o fitnessu, zdravlju i općenito zdravom načinu života, motivacijske poruke i još mnogo toga! 

Ukoliko imate pitanja ili vam je potreban savjet slobodno nam se obratite. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i predložiti vam način tjelovježbe koji vama osobno najbolje odgovara.

P.S. Imate prijateljicu, suradnika, člana obitelji kojima bi naše usluge služile? Ujepšajte im dan i proslijedite im informaciju.

Vaš Fitness Top Form!

Od kad sam počela vježbati, a to je točnije u 3.mjesecu 2016. godine moje tijelo se izdefiniralo, mišići su se probudili, kondicija se održava redovno. Prehranu sam promijenila, dolaske povećala, razne treninge odabrala. Ekipa koja bude u fitnessu je uvijek pozitivna, motivirajuća i aktivna. Atmosfera je također pozitivna i vesela, svi aktivno radimo. Uvijek je tu netko tko će pomoći, pokazati i raditi s tobom. Upoznala sam puno kvalitetnih ljudi, povećala samopouzdanje, čak sam i dobila novi posao. 🙂 Jako sam zadovoljna i preporučujem svima.

Tamara

poslovna tajnica, Kick Boxing, Pilates

Sve pohvale timu Top Forma! Treneri su stručni, predani svom poslu i motiviraju da svakim dolaskom dajemo čim više od sebe. Brojni grupni treninzi omogućuju da odaberemo način vježbanja koji nam tog dana najviše odgovara. Teretana ima veliki broj rekvizita koji su nam potrebni za vježbanje svih mišičnih skupina. Preporučila bi svima koji žele raditi na sebi na svom zdravlju, izgledu, snazi, kondiciji da dođu u Top Form, nećete pogriješiti!

Blanka

dipl.ing. građevine, Body Workout, Funkcionalni trening

Izuzetno sam zadovoljna, treninzima, ekipom, atmosferom, pristupom i postignutim rezultatima u Top Form teretani i to kako i pojedinačnim treninzima u teretani, tako i grupnim, pogotovo pilatesom i mojom savršenoj trenericom pilatesa. Hvala mom dugogodišnjem prijatelju i treneru Draženu i njegovim prekrasnim suradnicama. Moja ocjena Top Form teretani od 1 do 10 je čista desetka.

Lidija

retrofotografkinja, Teretana, Pilates

en_USEnglish