Teretana

  Vježbanje kao sastavni dio života

Teretana

Naša teretana nudi mogućnost sustavne i ciljane tjelovježbe uz stručnu pratnju. Teretana je opremljena vrhunskim američkim cybex spravama koje prate pokret vašeg tijela. Sprave se koriste za rekreacijske i rehabilitacijske svrhe. U teretani Top Forma naglasak je na ugodnom okruženju, osjećaju kao da vježbate doma. 🙂 U teretani uz vježbe snage obavezno vježbamo i fleksibilnost koja je često zanemarena. Elasničnost i pokretljivost tijela su baza bez koje ne možemo sigurno graditi mišićnu masu, a uostalom koja je svrha lijepog tijela, ako to tijelo nije dovoljno pokretno niti sposobno. Ne možemo vježbati samo radi izgleda, a pritom zanemarivati zdravlje. Mnogo je vježbača koji su jako kruti i odluče se za vježbe u teretani pri čemu se samo još više ukrute. Uz takav pristup vrlo lako može doći do ozljede. Upravo iz razloga što vježbači dolaze fokusirani samo na krajnji rezultat koji u teretani žele postići bez dovoljno brige za sigurnost, pravilnost izvođenja vježbe i najvažnije od svega zdravlje svim članovima pružamo mogućnost vježbanja u teretani pod stručnim vodstvom naših trenera kako biste naučili ono najosnovnije što vam je potrebno za ostvarenje cilja.

 

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Kretanje je zdravlje, a to upravo nedostaje današnjem modernom čovjeku osuđenom biti online 24 sata dnevno, sjedeći ispred kućnog računala ili ispred “pametnog” telefona. Fitness Top Form je pravo mjesto za razgibavanje, vraćanje dobre kondicije, jačanje muskulature, skidanja viška tjelesne težine, ili kako je danas popularno, jednostavno biti FIT. Uz stručno i profesionalnu pomoć od strane trenera Dražena Vukelića svaki zadani cilj se postiže puno brže i efikasnije. U sloganu: “Mi smo Top Formeri i transformeri” sve je rečeno. Zbog svega toga je Fitness Top Form moja iskrena preporuka!

 

 

Albert

dr.med.dent., Individualni Treninzi, Teretana

“Od kad znam za sebe bavim se sportom. Najveći utisak je na mene ostavio rukomet zbog kojeg sam u početku i krenula u teretanu. Prvo mi je teretana bila samo trening plus za jačanje mišića. Zavoljela sam takav način vježbanja i ostala u tome. Već četiri godine odlazim u teretanu i do sada su moji treninzi bili posvećeni snazi. Moj cilj nije nikad bio imati velike mišiće ili definirano tijelo, jednostavno sam osoba koja uživa u treniranju i kojoj je to sastavni dio života.

To su upravo razlozi zbog kojih mi je važno u koju teretanu idem. U Top Formu sam nepunih mjesec dana i garantiram da tamo možete ići iz više razloga. Možete se zabaviti, možete se družiti, vježbati, nasmijati, zaplesati..što god vam je taj dan potrebno. Baš zato na trening dolazim svaki dan. Nema veze jesam li umorna ili mi je loše, moj trening je moj dio dana za mene.

Najvažnije je osim cilja, imati pravu potporu, a tko je bolji nego kvalitetan trener. U Top Formu su kvalitetni treneri ujedno i kvalitetni ljudi. Naučila sam nove vježbe i spoznala da posjedujem mišiće koje očito prije nikad nisam aktivirala. Dovoljno je reći da prvih tjedan dana nisam znala koji mišići me bole i postoji li nešto što me ne boli. Moj trening u Top Formu vodi Dražen i reći ću samo ovo..bogatija sam za mnoštvo novih vježbi, prihvatila sam vježbe koje prije nikad nisam radila i što mi je najteže priznati..sada mi se čine zanimljivijima nego one moje stare.

Dala sam priliku promjeni, a sad se promjena vidi na meni! Daj priliku promjeni i nećeš požaliti.” 🙂

Melanija

studentica, Teretana, Crossfunctional

“S obzirom da se bavim poslom koji zahtjeva dosta kancelarijskog posla i sjedenja, kako i dosta putovanja neophodno je da bi održao kondiciju da dolazim u fitness centar Top Form. Top Form je praktički u istoj zgradi kao i moj posao pa mi je zbog toga to veoma praktično. Na fitness dolazim već 4,5 godine pa sam se dobro upoznao sa većinom članova što mi je jedna od olakšavajućih okolnosti budući da sam ja jedan od najstarijih članova. Sama teretana ima dosta različitih sprava koje omogućuju različit tip vježbi za cijelo tijelo. Sve u svemu jako sam zadovoljan.” Janez

direktor firme za zastupanje, Individualni Treninzi, Teretana

“Uspoređujuci  ponudu u Rijeci i okolici drago mi je da sam spoznao da blještav i veliki prostor nije i ne može biti nadomjestak ovako lijepoj kućnoj atmosferi i profesionalnoj podršci koju sam našao u Top Formu. Velik broj raznovrsnih aktivnosti odvija se istovremeno i vrijeme jednostavno leti.

Moram spomenuti i prihvatljivu cijenu što daje veliku peticu. Preporučujem svakome da proba.”

Stjepan

pomorac, Individualni Treninzi, Teretana

U teretanu Top Form idem već preko godinu dana. Teretana je za svaku pohvalu i preporuku. Od vlasnika Dražena i Marije, pa do instruktorica koje vježbaju sa polaznicima, ne znam koji je kvalitetniji i ljubazniji.  Teretana je opremljena vrhunskim aparatima, svi se trude da savladate sve vama važne vježbe. Tamo se svi osjećamo kao jedna velika obitelj. A u backgroundu uvijek svira lijepa glazba, pa što ćeš više od toga !!!! Svakako krenite u teretanu Top Form! Marina

umirovljenica, Teretana

“Sa programima sam jako zadovoljan. Osjećam pomake na svom tijelu i razini energije. Otkad redovito bvježbam osjećam da imam puno više energije, lakše mi je obavljati svakodnevne poslove jer sam zadovoljniji, zdraviji i bolje se osjećam. Osjećam da mi je imunitet ojačao, puno sam manje prehlađen nego inače. Usvojio sam nove vještine, uz trenera Dražena sam naučio jako puno tehnika iz kick boxinga, ju-jitsu, vježbi u teretani i programa treninga. Osjećam da mi je tijelo pokretljivije, sposobnije i naravno bolje izgledam. U početku sam uzimao individualne sate treninga i to mi je stvarno puno značilo jer samostalno ne bih postigao takav rezultat. Mislim da su individualni treninzi odlični za sve početnike.” Anes

elektroničar, Individualni Treninzi, Teretana, Kick boxing, Ju-jitsu

“TOP FORM je mjesto za dušu i tijelo okruženo predivnim stručnim ljudima koji znaju što rade i kako to prenijeti na druge . Uživam u svakom trenutku provedenom u “Top Formu” i preporučam svakome da proba vježbat na ovom mjestu jer lijepo je biti u formi – TOP FORMI!”

 

Viliam

Individualni Treninzi, Teretana, Boks, KickBoxing, Ju-jitsu

ODABERITE TERETANU

Teretana i sprave su spremne i čekaju na Vas.
POSTANITE ČLAN!

en_USEnglish