Usluge

Naši programi u skladu su s vašim potrebama

Pokrenite se

Briga o vlastitom zdravlju jedan je od najvažniji činova brižnosti prema sebi. S preko 20 godina profesionalnog iskustva u fitnessu i borilačkim vještinama Fitness Top Form vam na najbrži i najjednostavniji način omogućuje da dođete u top formu, otopite masne naslage, povećate snagu, savladate novu borilačku vještinu, popravite držanje, oslobodite se bolova i učinite potpunu preobrazbu stila života!

Crossfunctional

Snaga + Izdržljivost + Koordinacija

fitness rijeka, teretana rijeka, fitnesstopform, topform, vježbanjerijeka, dražen vukelić

Teretana

Weightlifting + Cardio

Dance Fitness

Ples + Vježbe oblikovanja cijelog tijela

Pilates

Fleksibilnost + Vretenasti mišići

TRX traka

Jača leđa + Fleksibilnost+ Motorika

Kickboxing

 Semi + Light + Full contact

Individualni trening

Ukoliko imate želju ili potrebu za individualnim treningom, unaprjeđenje kondicije, oporavak od ozljede ili dodatnim treningom obratite nam se. Osobni trener će vas pratiti tijekom vježbanja i pomoći vam pri izradi djelotvornog plana treniranja da postignete svoje fitness ciljeve.

Ju jitsu je borilačka vjestina koja se bazira na tehnikama poluga i gušenja. Borilačka vještina razvijena je od strane japanskih samuraja kao način borbe protiv neprijatelja iz neposredne blizine gdje oružje nije bilo posebno učinkovito.

Ju jitsu

Body workout

Body workout je sveobuhvatan trening koji obuhvaća vježbe za kritične zone poput trbuha, nogu i stražnjice. Trening se sastoji od kondicijskog dijela i vježbi snage, a spektar vježbi koje se koriste je velik tako da je svaki trening drugačiji i poseban. Body workout namijenjen je svima – starijim i mlađim vježbačima, iskusnim i manje iskusnim i svima onima kojima je cilj lijepo oblikovan mišićni tonus.

90-DNEVNI FITNESS IZAZOV

Individualni treninzi & Individualni Plan Prehrane & Grupni Treninzi

PRIDRUŽITE NAM SE!