Body Workout

Mršavljenje, oblikovanje i učvršćivanje cijelog tijela

Body workout

Body workout je vrhunski program za oblikovanje cijelog tijela koji kombinira cardio vježbe, vježbe snage i fleksibilnosti. Ovaj sveobuhvatan trening sadrži najjednostavnije i najučinkovitije vježbe za oblikovanje cijelog tijela s naglaskom na trbuh, noge i stražnjicu. 

Body workout namijenjen je svima – starijim i mlađim vježbačima, iskusnim i manje iskusnim i svima onima kojima je cilj lijepo oblikovan mišićni tonus.

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju vrijedi usvojiti.”

Cilj programa: mršavljenje, oblikovanje i učvršćivanje cijelog tijela te dovođenje tijela u vrhunsku formu.

Termini treninga: 

Grupni treninzi: pon, sri 20:00-21:00, čet i pet 19:00-20:00

Individualni treninzi Body Workouta održavaju se prema dogovoru.

Struktura treninga

Trajanje: 60min

Intenzitet: umjereni do visoki intenzitet

Dio tijela koji pogađa: Cijelo tijelo

Opis treninga:

  • Zagrijavanje i predistezanje: 7 -10 min
  • Kondicijski dio: 30-35 min
  • Vježbe snage: 10-15min
  • Smirivanje/opuštanje: 1-2min
  • Istezanje: 5min

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Što postižete i kome je namijenjen

Što postižete: razvijate funkcionalne sposobnosti (osobito kondiciju) i motoričke sposobnosti (najviše snagu i fleksibilnost), reducirate potkožno masno tkivo i oblikujete pojedine mišićne grupe, učvršćujete zglobove i tetive i unaprjeđujete općenito svoj zdravstveni status.

Kome je namijenjen: Trening je prilagođen i početnicima i naprednim vježbačima, vježbe se izvode težinom tijela i rekvizitima poput bućica, tako da težinu možete prilagoditi svome stupnju fizičke spreme, kao i tempo izvođenja i broj ponavljanja.

Pridružite se TOPFORMERIMA i vježbajte s vrhunskim kineziolozima, trenerima i majstorima borilačkih vještina. Naš tim čine izabrani specijalisti sa dugogodišnjim iskustvom koji dijele istu strast prema fitnessu i borilačkim vještinama. 

“U Top Form-u se uvijek osjećam odlično jer su svi koji tamo rade uvijek dobre volje, nasmijani i smireni. Trenerica ne odskače od toga, uvijek je motivirana i vesela, a što je najbitnije zna kako motivirati nas bez da nas previše forsira. Osim što svaki trening pazi da svaka od nas izvodi vježbe kako treba, uz već uvježbane i osnovne vježbe često ubaci neke nove da nam ne bude zamorno, a da ipak odradimo ono što je potrebno. Uvijek ima strpljenja ako ne pohvatamo sve kod prvog demonstriranja. Toplo preporučam svima koji  su željni nešto dobro napraviti za sebe, jer osim za svoju prvu zadaću, zdravo tijelo, u Top Formu se uvijek pobrinu i za zdrav duh!”

Ines

studentica, Body workout

“Upisujući ovu  teretanu, glavni mi je cilj bio učvrstiti tijelo što sam i napisala prilikom upisa na papir s mojim podacima.  Uz učvršćenje i mršavljenje, snaga i kondicija, ali to je bilo sporedno. Mogu samo reći da potpisujem rečenicu da uz veliki trud i napor idu i dobri rezultati. Bilo mi je preteško prvih dva-tri tjedna. Jedva sam izdržavala treninge što je bio rezultat nedostatka snage i kondicije, čak sam nakon prvog treninga ostala razočarana koliko sam nerastezljiva, koliko grčeva u mišićima i koliko zapravo ne mogu.

Srećom pa sam to prihvatila kao izazov i želeći sama sebi dokazati da mogu više,uporno sam dolazila i davala svoj maksimum i onda kad mi se nije dalo. Zašto? Zato što je svaki trening korak naprijed za mene, zato što sad ne bih mogla izdržati ovoliko da sam onda odustala. Tek sam nepuna 4 mjeseca u Top formu, a napredak je više nego vidljiv (od izgleda do snage i zadovoljstva).

Pohvaljujem atmosferu, ljubaznost, toplinu koju Top Form pruža i prije svega trenericu Ivonu. Motivirajući treninzi bez imalo pritiska, pozitivna energija i vrhunski rezultati opisuju Top Form teretanu.

Preporuka svima!”

Karla

učenica, Body workout, Crossfunctional

“Ugodna teretana u kojoj se pomalo osjećam kao kući. Za mene idealna za opuštanje i izbacivanje negativne energije kroz brojne programe ovisno o raspoloženju. Stručni treneri kroz prijateljski i nenametljiv pristup svakoga adekvatno usmjeravaju.”

Lidija

magistra logistike, Body workout, Teretana, Pilates

“Odlučiš kako ćeš studentske dane proživljavati u Rijeci i naravno uz to da ćeš odmah upisati teretanu (i biti redovit na treninzima). Tako sam počela istraživati u koju ću se upisati. Nisam htjela odmah u najbližu jer kao do teretane ću još izgubiti dodatne kalorije. I tako sam promijenila par teretana dok nisam skužila da mi zapravo najbliža najbolje odgovara. Prvo sam otišla s frendicom vidjeti kako funkcioniraju i drugi dan se odmah upisala. Oduševila me atmosfera  i već nakon tjedan dana sam se osjećala kao da sam kod kuće. Treneri su odlični i uvijek paze kako ćeš izvoditi vježbe da ne dođe do ozljede. Cijene su im pristupačne i uz to praktički još „dobiješ“ individualnog trenera. Tako da Ivona, hvala ti na svemu! …na motivaciji, pozitivnom duhu i vježbama kojima mi svaki put vježbanje učiniš zabavnijim.”

Petra

studentica, Body Workout, Crossfunctional

ODABERITE BODY WORKOUT

Sveobuhvatni trening koji obuhvaća vježbe za kritične zone poput trbuha,nogu i stražnjice!
PRIDRUŽITE NAM SE!

en_USEnglish