Individualni trening

Najbrži put do cilja i svakako najučinkovitiji

Za koga?

Individualni trening savršen je izbor za početnike, kao i za sve koji već duže vrijeme vježbaju, ali nisu zadovoljni sa rezultatima, pa ih je potrebno uputiti. Prisutnost osobnog trenera ključna je u početku kako biste naučili pravilno vježbati.

Bez sugestija stručnjaka vrlo se lako može dogoditi da naučite pogrešno vježbati, a samim time i da ne postignete željeni rezultat. Većina početnika nije svjesna svoga tijela dok podiže teret. Često se događa da zbog svojih slabih točaka kako bi sebi olakšali posao stavljaju tijelo u položaj koji je lakši.

“Klijentima smo dostupni 24/7 za sva dodatna pitanja i nejasnoće.”

To su najčešće položaji u kojima tijelo ne stoji ispravno te se već postojeća neravnoteža samo pojačava. Ukratko, neispravnim ponavljanjem vježbe dovodite se u opasnost od ozljede i zato vježbačima početnicima toplo preporučujemo prvih mjesec dana vježbanja sa osobnim trenerom. Cilj individualnog treninga je edukacija vježbača iz područja fitnessa onome što treba znati za ostvarenje svojih fitness ciljeva kako bi kasnije naučeno mogli samostalno primjenjivati.

Individualni trening započinjemo vaganjem i mjerenjem indeksa tjelesne mase, razgovorom o vježbačkim navikama, prehrani, zdravstvenom stanju, ozljedama te definiramo ciljeve vježbanja i krećemo s treningom!

Što dobivate

Mi osmišljavamo sadržaj treninga

Poznajemo velik broj vježbi koje pogađaju različite mišićne skupine tako da osmislimo svaki trening da bude drugačiji i zabavan, isto tako znamo najbolje vježbe kojima možete na najlakši i siguran način doći do cilja.

 

Naučit ćete pravilno izvoditi vježbe

Osobni trener kontrolira izvodite li vježbu pravilno i korigira izvođenje, daje vam objašnjenja zbog čega vježbu treba izvoditi na određeni način.

 

Modificiranje vježbi

Ukoliko trener primijeti da su vam neke vježbe prezahtjevne ponudit će vam modificiranu verziju vježbe, ali nemojte misliti da se možete švercati 🙂

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Trener vas dodatno motivira

 

 

Zaštita od ozljeda

 

 

 

Ukoliko imate dio tijela koji je ozlijeđen osobni trener će se pobrinuti da ojačate mišiće koji ga okružuju kao i da taj dio dodatno ne ozlijedite

 

 

 

Dobivate sve potrebne informacije

 

 Osobni trener napomenut će vam kada trebate uzeti pauzu i koliko dugu kao i koliko tekućine trebate popiti, biti glavni motivator i onda kada niste najraspoloženiji za vježbanje.

“Kretanje je zdravlje, a to upravo nedostaje današnjem modernom čovjeku osuđenom biti online 24 sata dnevno, sjedeći ispred kućnog računala ili ispred “pametnog” telefona. Fitness Top Form je pravo mjesto za razgibavanje, vraćanje dobre kondicije, jačanje muskulature, skidanja viška tjelesne težine, ili kako je danas popularno, jednostavno biti FIT. Uz stručnu i profesionalnu pomoć od strane trenera Dražena Vukelića svaki zadani cilj se postiže puno brže i efikasnije. U sloganu: “Mi smo Top Formeri i transformeri” sve je rečeno. Zbog svega toga je Fitness Top Form moja iskrena preporuka!”

Albert

dr.med.dent., Individualni treninzi, Teretana

“Uspoređujuci  ponudu u Rijeci i okolici drago mi je da sam spoznao da blještav i veliki prostor nije i ne može biti nadomjestak ovako lijepoj kućnoj atmosferi i profesionalnoj podršci koju sam našao u Top Formu. Velik broj raznovrsnih aktivnosti odvija se istovremeno i vrijeme jednostavno leti. Moram spomenuti i prihvatljivu cijenu što daje veliku peticu. Preporučujem svakome da proba.”

Stjepan

pomorac, Individualni treninzi, Teretana

“S obzirom da se bavim poslom koji zahtjeva dosta kancelarijskog posla i sjedenja, kako i dosta putovanja neophodno je da bi održao kondiciju da dolazim u fitness centar Top Form. Top Form je praktički u istoj zgradi kao i moj posao pa mi je zbog toga to veoma praktično. Na fitness dolazim već 4,5 godine pa sam se dobro upoznao sa većinom članova što mi je jedna od olakšavajućih okolnosti budući da sam ja jedan od najstarijih članova. Sama teretana ima dosta različitih sprava koje omogućuju različit tip vježbi za cijelo tijelo. Sve u svemu jako sam zadovoljan.”

Janez

direktor firme za zastupanje, Individualni treninzi, Teretana

“TOP FORM je mjesto za dušu i tijelo okruženo predivnim stručnim ljudima koji znaju što rade i kako to prenijeti na druge . Uživam u svakom trenutku provedenom u “Top Formu” i preporučam svakome da proba vježbati na ovom mjestu jer lijepo je biti u formi – TOP FORMI!”

Viliam

Individualni treninzi, Teretana, Boks, KickBoxing

Pokreni se

 

Kick Boxing

Semi + Light + Full contact

Ju Jitsu

Cijelo tijelo + Tehnike poluga

LJETNI FITNESS IZAZOV

Individualni Treninzi & Individualni Plan Prehrane & Grupni Treninzi

PRIDRUŽITE NAM SE!

en_USEnglish