Crossfunkcionalni trening

Trening snage i izdržljivosti

Crossfunkcionalni trening

Crossfunctional je trening snage i izdržljivosti, osmišljen za poboljšanje opće tjelesne kondicije. Namijenjen je rekreativcima, početnicima kao i onima koji su u potrazi za novim načinom rekreacije. Svaki trening je pomno osmišljen, zanimljiv i dinamičan.

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Treninzi se održavaju u dvorani i na otvorenom, a od rekvizita koriste se: girje, konopci (Battle rope) – 12m za snagu i fleksibilnost, vratila, medicinke, lopte, bučice, ljestve za agilnost, tračnice, trx trake, stabilizatori, platforme i mnogi drugi. Vježbama crossfita aktivira se velik broj mišića istovremeno što znači veću potrošnju kalorija u malo vremena.

Struktura treninga

Trajanje: 60min

Intenzitet: srednji-visoki intenzitet

Dio tijela koji pogađa: Cijelo tijelo

Što postižete: koordinacija, fleksibilnost, snaga, kondicija, izdržljivost

Kome je namijenjen: rekreativcima, početnicima kao i naprednim vježbačima

Odlična atmosfera i super osjećaj nakon treninga su zajamčeni i zato ne oklijevajte – pridružite nam se!

Fitness Top Form nudi vam velik izbor termina za trening Crossfunctional:

*pon, sri – 19:00-20:00 JAČI INTENZITET

*uto, čet – 19:00-20:00 SLABIJI INTENZITET

kao i individualne Crossfunctional treninge prema dogovoru.

 Odlična atmosfera i super osjećaj nakon treninga su zajamčeni i zato ne oklijevajte – pridružite nam se!

“Od kad znam za sebe bavim se sportom. Najveći utisak je na mene ostavio rukomet zbog kojeg sam u početku i krenula u teretanu. Prvo mi je teretana bila samo trening plus za jačanje mišića. Zavoljela sam takav način vježbanja i ostala u tome. Već četiri godine odlazim u teretanu i do sada su moji treninzi bili posvećeni snazi. Moj cilj nije nikad bio imati velike mišiće ili definirano tijelo, jednostavno sam osoba koja uživa u treniranju i kojoj je to sastavni dio života.

To su upravo razlozi zbog kojih mi je važno u koju teretanu idem. U Top Formu sam nepunih mjesec dana i garantiram da tamo možete ići iz više razloga. Možete se zabaviti, možete se družiti, vježbati, nasmijati, zaplesati..što god vam je taj dan potrebno. Baš zato na trening dolazim svaki dan. Nema veze jesam li umorna ili mi je loše, moj trening je moj dio dana za mene.

Najvažnije je osim cilja, imati pravu potporu, a tko je bolji nego kvalitetan trener. U Top Formu su kvalitetni treneri ujedno i kvalitetni ljudi. Naučila sam nove vježbe i spoznala da posjedujem mišiće koje očito prije nikad nisam aktivirala. Dovoljno je reći da prvih tjedan dana nisam znala koji mišići me bole i postoji li nešto što me ne boli. Moj trening u Top Formu vodi Dražen i reći ću samo ovo..bogatija sam za mnoštvo novih vježbi, prihvatila sam vježbe koje prije nikad nisam radila i što mi je najteže priznati..sada mi se čine zanimljivijima nego one moje stare.

Dala sam priliku promjeni, a sad se promjena vidi na meni! Daj priliku promjeni i nećeš požaliti.” 🙂

Melanija

studentica, Crossfunctional, Teretana

“Top Form bih preporučila svim ljudima željnima dobrog, intenzivnog ali i kvalitetnog treninga. Na početku sam bila vrlo skeptična jer sam tražila nešto što će me doslovno „oboriti“ s nogu i uspjela sam, Top Form je ispunio sva moja očekivanja u potpunosti. Svima pruža dozu treninga shodno njihovim tjelesnim sposobnostima tako da trening  bude intenzivan onoliko koliko možeš podnijeti i onoliko koliko želiš. A uz to svakim treningom pomičeš svoje granice i bližiš se cilju, bilo da je to gubitak viška kilograma, učvršćivanje i zatezanje tijela, stjecanje kondicije, stjecanje samopouzdanja i zadovoljstva samim sobom ili sve od navedenog. Uz nas su tu i odlične trenerice koje šire pozitivnu energiju i pomažu svakome u ostvarivanju zacrtanih ciljeva i želja. Po mom mišljenju to je neizostavan dio odličnog fitness centra kao što je ovaj!”

Anita

studentica, Crossfunctional

“Više sam puta krenula vježbati – u teretani, na grupnim treninzima i sama kod kuće, ali nijedna me aktivnost nije zadržala dulje od mjesec dana. No, kad sam se upisala u Top Form, otkrila sam da je to moja dobitna kombinacija i redovito treniram već tri mjeseca, a nastavit ću i dalje! Male grupe i posvećenost trenera ključni su motivatori za uspješno stjecanje forme!”

Tina

studentica, Crossfunctional

ODABERITE CROSSFUNCTIONAL

Trening snage i izdržljivosti, osmišljen za poboljšanje opće tjelesne kondicije.
PRIDRUŽITE NAM SE!

hrCroatian