Pilates

is a solution, no matter what the challenge is!

Pilates

Pilates je odličan trening za izgradnju mišića, postizanje snage i stabilnosti core-a (posturalnih mišića), isto tako je koristan za poboljšanje i održavanje fleksibilnosti i povećanje raspona pokreta. Savršen je izbor za sve koji imaju problema sa zglobovima jer ih uopće ne pogađa niti opterećuje.

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Pilates u Top Formu razlikuje se po dinamičnosti i raznovrsnosti vježbanja na što smo jako ponosni. Nudimo idealnu kombinaciju treninga za jačanje i istezanje cijelog tijela. Treninzi su izrazito dinamični i učinkoviti te pomno osmišljeni. Ako ste ikada mislili da je pilates dosadan, u Top Formu ćemo vam dokazati da nije!! 🙂 Vježbe su sastavljene za svaku grupu mišića i to je važno jer svi želimo da nam trening bude koristan, ali i zabavan i veseo. Ovdje je to spojeno u jednu jedinstvenu tehniku.

Body pilates

Body pilates je za sve one koji žele lijepe, vretenaste, blago ocrtane mišiće, gipkost, fleksibilnost, snagu, ravnotežu i koordinaciju. Sve vježbe body tehnike su terapeutske, a izvorište im je u više poznatih tehnika vježbanja (klasični pilates, gimnastika, ples, joga), ali opet su potpuno drugačije od svega do sad viđenog. Na treningu se uvijek pokazuju lakša i teža verzija vježbi kako biste bili slobodni odraditi trening koji je prilagođen vama. Kako biste dobili najviše koristi od treninga usredotočite se na što bolje izvođenje pokreta. Pravilno izvođenje vježbe može napraviti veliku razliku u težini i učinkovitosti. Naravno, uz vas je cijelo vrijeme naš trener koji vas prati i usmjerava kako biste dobili maksimum od treninga.

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Army pilates

Army pilates/ Cardio Pilates – Čak i ako ste strastveni fitness entuzijast otrit ćete da vam ovaj trening na svoj dinamičan i zanimljiv način predstavlja stalni izazov tijelu. Svojom strukturom, širokom paletom vježbi, rekvizitima i cjelovitošću privlači one koji u jednom treningu žele dobiti sve. Pilates programi kao što je ovaj odličan su dodatak vašoj fitness rutini pogotovo ako ste ljubitelj HIIT, Cardio ili treninga snage.

Struktura treninga

Trajanje: 60min

 Intenzitet: lagan/umjereni intenzitet

 Dio tijela koji pogađa: Cijelo tijelo

 Što postižete: fleksibilnost, oblikovanje tijela, mršavljenje

 Kome je namijenjen: Pilates je jednako namijenjen početnicima i naprednim vježbačima. Nudimo vam dvije vrste Pilatesa tako da možete odabrati koji vam više odgovara, a možete i kombinirati oba.

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

Opis treninga: Pilates vježbe izvodimo sa Pilates loptama (velikim i manjim), štapovima, bučicama i bez rekvizita. Svaki trening započinje zagrijavanjem cijeloga tijela, a sastoji se od vježbi koje su fokusirane na razvoj snage, fleksibilnosti i oblikovanje tijela.

Hvala Vam Top Form za svaku Vašu radost i entuzijazam glede mojih pomaka. Sretna sam što sam postala Vaš dio ekipe a nadasve što sam vježbajući postigla da se opet osjećam odlično u svojoj koži.
Toplo ću Vas preporučiti svima jer takvu pozitivnu atmosferu rijetko gdje mogu naći, Vaša 50 +
Dunja

Dunja

Pilates, Teretana

“U Top Form dolazimo već treću godinu i jako smo zadovoljne. Nakon 8 sati sjedenja 5 dana u tjednu, potrebno nam je razgibavanje i istezanje. Termin vježbanja od 16,00 do 17,00 sati, dva puta tjedno, je idealan za nas, jer ravno s posla idemo vježbati. Pilates je baš ono što nam treba. Ivona, naša trenerica vodi Pilates vrlo profesionalno i temeljito, a osim toga, jako je draga i simpatična. Nije zanemarivo i to da je cijena vrlo prihvatljiva. Ipak je najvažnije da je atmosfera u Top Formu  pozitivna i ugodna i da se dobro osjećamo nakon vježbanja.”

Ksenija i Dušanka

After Job Pilates

“Izuzetno sam zadovoljna, treninzima, ekipom, atmosferom, pristupom i postignutim rezultatima u Top Form teretani i to kako i pojedinačnim treninzima u teretani, tako i grupnim, pogotovo pilatesom i mojom savršenom trenericom pilatesa. Hvala mom dugogodišnjem prijatelju i treneru Draženu i njegovim prekrasnim suradnicama. Moja ocjena Top Form teretani od 1 do 10 je čista desetka.”

Lidija

retrofotografkinja, Pilates, Teretana

ODABERITE PILATES!

Trening za vretenaste, lijepo oblikovane mišiće.

PRIDRUŽITE NAM SE!

hrCroatian