TRX

Treniranje različitih motoričkih sposobnosti

TRX

TRX predstavlja novu metologiju treninga koja podrazumijeva treniranje različitih motoričkih sposobnosti, a u isto vrijeme razvija i modernu filozofiju nazvanu trening suspenzije (viseći trening). Koristi se vlastita težina tijela kako bi uključili što veći broj mišićnih vlakana.

TRX rekvizit omogućuje vam izvođenje stotine funkcionalnih vježbi kojima se razvija snaga, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih i leđnih mišića, mišića zdjelice, mišića važnih za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, funkcionalne sposobnosti, prevenciju od ozljeda te bržu rehabilitaciju.

“Jedna od naših najvećih radosti je vidjeti ljude kako postaju zdraviji, pomoći im kako bi premašili sva svoja očekivanja i ostvarili svoje ciljeve. I sve to zahvaljujući samospoznaji da je vježbanje navika koju je korisno usvojiti.”

TRX treningom opterećujemo veliki broj mišićnih skupina i zglobova istovremeno. To znači da ćete vježbajući ovu vrstu treninga u manje vremena, a na prirodniji način ostići željene rezultate.

Posebno preporučamo onima koji imaju problema sa leđima, ljudima koji puno sjede i čiji su leđni mišići oslabljeni. U samo nekoliko treninga mišići core-a (trbuh i leđa), a posebno leđa će ojačati i preuzeti svoju funkciju.

ODABERITE TRX TRENING

Trening različitih motoričkih sposobnosti.

PRIDRUŽITE NAM SE!

hrCroatian