Kickboxing

Moderan borilački sport koji obuhvaća više disciplina

Kickboxing

Kickboxing je moderan borilački sport koji obuhvaća više sportskih disciplina: Semi contact, Light contact, Full contact, Low kick, Thai kickboxing. Kickboxing je nastao na osnovama boksa, karatea, taekwondoa, kung fua i drugih orijentalnih ali i zapadnih borilačkih sportova.

Svjetski trend u gubljenju viška kilograma te odličan način samoobrane! Trening obuhvaća vježbe snage udaraca na vrećama i u paru. Na trenzinzima se koristi maksimalna zaštita pri čemu je sigurnost svakog vježbača zajamčena. Poboljšajte pokretljivost, koordinaciju, fleksibilnost, te smanjite stres. Osjećaj zadovoljstva nakon obavljenog treninga je zajamčen!! Trening se sastoji od Cardio Kick-a i tehničkog dijela. Prilagođen je rekreativcima bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

“Osnovni cilj svakoga borca je nadvladati boljom tehnikom, brzinom i snagom svoga protivnika uz maksimalnu sigurnost, toleranciju i poštenje.”

Kada je riječ o kickboxingu znamo da dio vas jednostavno voli takvu vrstu treninga, a drugi dio ne. Vi koji volite kickboxing i uz oblikovanje tijela želite i naučiti nove vještine obožavati ćete ovaj trening i osjećaj koji vam daje kada ste gotovi. Vi koji još niste osjetili ljubav prema kickboxingu pokušajte razmišljati na način da je ovo samo jedan način tjelovježbe.

Nije važno ako se ne osjećate dobro dok udarate ili niste koordinirani, ovo je odličan trening za cijelo tijelo, izrazito učinkovit, ali vam daje i dodatno znanje jedne nove vještine samoobrane i vaše sposobnosti fleksibilnosti i koordinacije dovodi na jedan potpuno novi stupanj. Znamo da većina vas bira program treninga s obzirom na to da li vam se sviđa ili ne, ali uzmite u obzir i da li je trening za vas učinkovit i koliko.

Struktura treninga

Struktura treninga:

Trajanje: 60min

Oprema koja vam je potrebna: kickboxing rukavice, bandaže

Intenzitet: srednji-visoki intenzitet, intenzitet se prilagođava polazniku

Dio tijela koji pogađa: Cijelo tijelo

Što postižete: koordinacija, fleksibilnost, samoobrana, snaga, kondicija, izdržljivost

Kome je namijenjen: Trening je prilagođen svima bez obzira na prethodno iskustvo, možete probati ovaj trening bez obzira jeste li početnik ili profesionalac u kick boxingu.

“Osnovni cilj svakoga borca je nadvladati boljom tehnikom, brzinom i snagom svoga protivnika uz maksimalnu sigurnost, toleranciju i poštenje.”

Opis treninga: 15min-20min zagrijavanje i predistezanje koje se sastoji od dinamičnih vježbi pilatesa, cardio kicka, dinamičko istezanje za koje znamo koristiti rukohvate ili stepere. Svaki trening je drugačiji, ali ovdje navodimo okvirne informacije kako biste znali kako trening izgleda.

Glavni dio treninga traje 40-45 min pri čemu radimo tehnike na vrećama i u paru. Koriste se tehnike iz boksa, thai boksa, karatea, light contacta, taekwondo.

“Fitness Top Form je odličan sportski centar sa zbilja raznovrsnim sadržajem. Osoblje centra je profesionalno, ljubazno i vrlo pristupačno. Ponuda je raznovrsna i prilagođena je svima. Osobno mi se sviđa treniranje kickboxinga jer je program odlično osmišljen. Trener kombinira razne tehnike i nikad nije dosadno jer se svaki trening razlikuje.” Iris

studentica, KickBoxing

Top Form je način i stil života! Odlična atmosfera!

Brza transformacija uz stručno i motivirajuće vođenje!

Raznovrsnost treninga!

Moji najbolji rezultati su bili – skinuo sam 32 kg! Totalna transformacija !!!

Željko

Kickboxing individualni treninzi, Teretana

“Top Form je za mene bio pravo otkriće! Fitness centar u samom centru grada, pristupačne cijene, ugodan prostor, a treneri vrhunski!

Najveća prednost je u tome što mogu kombinirati različite programe tako da mi nikad nije dosadno, a i vježbam različite sposobnosti svojeg tijela.

Vidi se da treneri u Top Formu žive to što rade, tako da je njihova strast naprosto zarazna i daje nam dodatni vjetar u leđa kao i užitak i veselje tijekom treninga.

Preporučam!”

Petra

studentica, KickBoxing- individualni treninzi, Body Workout, Crossfunctional

“Od kad sam počela vježbati, a to je točnije u 3.mjesecu 2016. godine moje tijelo se izdefiniralo, mišići su se probudili, kondicija se održava redovno. Prehranu sam promijenila, dolaske povećala, razne treninge odabrala. Ekipa koja bude u fitnessu je uvijek pozitivna, motivirajuća i aktivna. Atmosfera je također pozitivna i vesela, svi aktivno radimo. Uvijek je tu netko tko će pomoći, pokazati i raditi s tobom. Upoznala sam puno kvalitetnih ljudi, povećala samopouzdanje, čak sam i dobila novi posao. 🙂 Jako sam zadovoljna i preporučujem svima.” Tamara

poslovna tajnica, Kickboxing

ODABERI KICKBOXING!

Svjetski trend u gubljenju viška kilograma te odličan način samoobrane!
POSTANI ČLAN!

hrCroatian